Almalogiaa

Almalogia

Almalogia on VoiceWell®- hoitoihin, klassiseen hierontaan ja henkilöstön & urheilijoiden hyvinvointiin keskittynyt ammatinharjoittaja.

 

Almalogiaa pyörittää monipuolisen työelämätaustan omaava koulutettu urheiluhieroja,  HTMHR-intoilija ja VoiceWell®- professional hoitaja Alma Tyrväinen.

 

Almalogian vastaanotto ”Studio Almalogia” sijaitsee keskustan liepeillä Wasa Wellnessin tiloissa (Pitkänlahdenkatu 13).

Alman ideologia

Almalogian tarinan takana on vahva optimistinen asenne elämään ja oman kokemuksen tuoma varmuus siitä, että fyysiseen kehonhuoltoon, henkiseen läsnäoloon ja ihmisen biomekaniikan ymmärtämiseen keskittyminen sekä siihen liittyvä aktiivisuus tuottaa positiivisia vaikutuksia ympärillemme.

Työn & vapaa-ajan balanssin löytäminen ja omien henkilökohtaisten resurssien vahvistaminen unohtamatta läheisten ihmisten ilahduttamista, niin työssä kuin vapaalla, lisäävät kokonaisuutena jokaisen onnistumisen ja osaamisen tunnetta. Luoden arvostuksen tunnetta. Luoden tyytyväisyyttä, työtyytyväisyyttä. Luoden hyvinvointia, työhyvinvointia.

 

Tämän yksinkertaisen asian, vaikkakin monimutkaisen ajatuspolun innoittamana asiantuntijayrityksen HR ihminen, bisnesorientoitunut Alma vaihtoi alaa hoitoalalle. Inspiraationa opiskella koulutetuksi hierojaksi & VoiceWell®- hoitajaksi oli haave lisätä ihmisten kehotietoisuutta ja hoitaa ympärillä oleville ihmisille hyvää oloa, positiivista ajattelua omasta elämästä ja onnistumisen tunteita. Tavoitteena on edelleen oivalluttaa mahdollisimman monelle energisen kehon yhteys mieleen.

 

Näkemys.  Almalogia on yhdistelmä sanoista alma (italiaksi ja espanjaksi = sielu, henki, latinaksi = lempeä) ja ideologia. Nimen taustalla on ajatus sielun ja mielen hyvinvoinnista, lempestä asenteesta omaan itseensä – visio, että hyvinvointi ja ilo pitää oivaltaa ihmisestä sisältä, samalla kun fyysisillä asioilla ja ympäristöllä on niiden voimakkuudessa valtava rooli.

Aktiivinen aikomus. Missio on saada ihmiset oivaltamaan oma hyvä elämä niin työssä kuin arjessa, liikkuvina ja energisinä sekä antaa oma panos suomalaisten terveydenedistämiseen erityisesti tuki- ja liikuntaelin sairauksien ennaltaehkäisyn osalta.

Läsnäolo. Vaikuttava elämänarvo #almazing hetki perustuu ajatukselle  ”make someone special today”.  Jos saa ainakin yhden ihmisen päivässä tuntemaan itsensä erityiseksi, lähtee tuo hyvä tavalla tai toisella kiertämään eteenpäin. Tätä filosofiaa toteutetaan Almalogiassa.

Ota yhteyttä!

Palkitse itsesi ja läheisesi.