Almalogia

Almalogia

Almalogia on klassiseen hierontaan ja henkilöstön & urheilijoiden hyvinvointiin keskittynyt ammatinharjoittaja.

 

Almalogiaa pyörittää monipuolisen työelämätaustan omaava koulutettu urheiluhieroja,  HTM ja HR-intoilija Alma Kangas.

 

Almalogia tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille kokonaisvaltaista klassista hierontaa ja urheiluhierontaa.  Almalogian vastaanotto ”Studio Almalogia” sijaitsee Vaasan keskustasta, Kirkkopuistikolla kirkon kupeessa.

Tarina

Almalogian tarinan takana on usko elämän kaikkien osa-alueiden hyvinvoinnin edistämisen hyötyihin, näkemys sen merkityksestä menestykseen ja oma kokemus siitä, miten erilainen kehonhuoltoon ja ihmisen biomekaniikkaan liittyvä aktiivisuus, työpaikoilla panostettu aika ja resurssit ihmisten ilahduttamiseen lisäävät onnistumisen ja osaamisen tunnetta. Luoden arvostuksen tunnetta. Luoden työtyytyväisyyttä. Luoden työhyvinvointia.

 

Tämän ajatuspolun innoittamana asiantuntijayrityksen HR ihminen, bisnesorientoitunut Alma vaihtoi alaa koulutetuksi hierojaksi, intohimona hoitaa ihmisille hyvää oloa, positiivista ajattelua omasta elämästä ja onnistumisen tunteita tavoitteena energinen keho ja mieli.  Lähitulevaisuudessa tiedossa myös jatkokouluttautuminen painottuen työhyvinvointiin tuoden oikeanlaista hoivaa ja pilkettä muuttuvaan työelämään sekä jatkokouluttautuminen erilaisten hierontahoitojen osalta.

 

Näkemys.  Almalogia on yhdistelmä sanoista alma (italiaksi ja espanjaksi = sielu, henki, latinaksi = lempeä) ja ideologia. Nimen taustalla on ajatus sielun ja mielen hyvinvoinnista, lempestä asenteesta omaan itseensä – visio, että hyvinvointi ja ilo pitää oivaltaa ihmisestä sisältä, samalla kun fyysisillä asioilla ja ympäristöllä on niiden voimakkuudessa valtava rooli.

 

Alman elämänarvo #almazing hetki perustuu ajatukselle  ”make someone special today”.  Jos saa ainakin yhden ihmisen päivässä tuntemaan itsensä erityiseksi, lähtee tuo hyvä tavalla tai toisella kiertämään eteenpäin. Tätä filosofiaa toteutetaan Almalogiassa.

 

Usko. Missio on saada ihmiset oivaltamaan oma hyvä elämä niin työssä kuin arjessa, liikkuvina ja energisinä sekä antaa oma panos suomalaisten terveydenedistämiseen erityisesti tuki- ja liikuntaelin sairauksien ennaltaehkäisyn osalta.

Ota yhteyttä!

Palkitse itsesi ja läheisesi.